Värnamo
Centerpartiet lokalt

Välkommen till Centerpartiet i Värnamo

Centerpartiets toppkandidater till kommunvalet 2018
Centerpartiets kandidater till regionvalet från Värnamo, Vaggeryd, Gislaved och Gnosjö

Några av Centerpartiets kandidater till regionvalet från Värnamo, Vaggeryd, Gnosjö och Gislaveds kommuner. Läs mer under val2018. Nu kan du också ta del av vårt nedbrutna regionprogram för GGVV.

Centerpartiets valstuga är en elbil.

Missa inte att titta i vår kalender för flera spännande utbildningar, möten och studiebesök

 

Laxodling fick entreprenörpriset

Rent vatten, ekologisk lax och valet-18 var temat på årsstämman med Centerpartiet i Värnamo kommun i tisdags. Riksdagsman Rickard Nordin beskrev hur klimatförändringarna påverkar vattenkvaliteten och hur vi med bra miljöteknik kan hejda den globala uppvärmningen. Jonny Bunaes, som startat företaget ACI som föder upp ekologisk lax i gamla Gummifabriken i Bor fick motta årets entreprenörspris. Målet i kommunvalet 2018 är fem nya mandat. Totalt finns 62 kandidater på de tre listorna till kommunvalet.
Eva Eriksson omvaldes som kretsordförande. Till ny ledamot i styrelsen valdes Rania Khalil. Johan Hilding, Stefan Widerberg, Torbjörn Egerhag och Stefan Bjällsjö omvaldes för två år. Kvarstående är Annelie Hermansson, Theresa Eriksson, Mikael Karlsson och Thomas Johansson. Maja Ljungquist nyvaldes som representant för CUF.

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.