KANDIDATPRESENTATION - SARA GRÖNDAHL

Kommunfullmäktigekandidat #4 - Sara Gröndahl

Jag heter Sara Gröndahl och bor i Höllviken tillsammans med min man och vår underbara familj med fyra skolbarn och två Jack Russllar. Jag har en lång bakgrund som egenföretagare och arbetsgivare. Tidigare inom fastighetsmäklarebranschen och nu i husbranschen där jag jobbar med massivt trä.

Jag känner mig tacksam och priviligerad att få bo i Vellinge kommun. Här finns förutsättningarna för ett fantiskt liv med den vackra naturen, tryggheten och den goda ekonomin i kommunen. Det ger också förutsättningar att göra det som andra kommuner inte har möjlighet till. Vellinge kommun kan ta en ledande roll i samhällsutveckling och omsorg om medborgare och naturen.

För mig är det en självklarhet att ta ansvar och bidra till samhället. Vi alla behövs och genom våra olika unika förmågor bygger vi ett bättre samhälle tillsammans.

Ohälsan i skolan fick mig att ta steget och bli aktiv i politiken. Skolan förtjänar mer och våra barn förtjänar mer. Vi kan helt enkelt bättre än så här och det måste börja i politiken. Jag vill jobba för en stressfri och hållbar skola som kan erbjuda en trygg plats i en värld som snurrar allt fortare.

Jag blev centerpartist redan som 14 åring och delar partiets värderingar
⁃ att alla människor ska ha rätten att fatta sina egna beslut över sina liv.
⁃ att vi ska kunna leva och försörja oss i hela vårt land.
⁃ att vi alla måste ta ansvar för planeten vi bor på
⁃ att vi ska hjälpa dem som är i nöd.

Jag ser inte svårigheter och bekymmer jag ser möjligheter.

Följ mig gärna på mitt instagram @sara_centerpartietvellinge där jag fram till valet berättar mer om mina tankar runt skolan, ohälsa, bostadsmarknaden, exploatering, hur vi värnar vår unika natur och våra naturresurser, miljöarbete, mötesplatser för unga och gamla, ledarskap i kommunen och varför jag tycker det är pinsamt när politiker använder härskartekniker och smutskastning.