KANDIDATPRESENTATION - JEANETTE SÄLLSTRÖM

Kommunfullmäktigekandidat #3 - Jeanette Sällström

Jag har valt att engagera mig i centerpartiet av olika anledningar men den första och främsta baserar sig på att mina grundvärderingar kräver ett socialliberalt perspektiv och att människors lika värde är en självklarhet.

Jämställdhet, jämlikhet och likhet inför lagen. Trots att vi sägs vara ett av världens mest jämställda länder är vi inte ens i närheten av att vara där. Därför är jag även engagerad i Centerkvinnorna

Mäns våld mot kvinnor och barns skydd från missbruk och våld är en annan hjärtefråga där vi behöver lyfta fram problematiken och se det som vilka brott som helst. Ingetdera av dessa brott är Vellinge förskonat ifrån.

Jag jobbar till vardags på ett fastighetsbolag och har tillbringat de senaste 20+ åren åt stadsutveckling och det är också frågor som jag kommer att engagera mig i i kommunen. Bostadsförsörjningsplanen framåt och även de kommunala fastighetsbolagen är något som intresserar mig och där jag känner att jag kan bidra.

Jag bor i Vellinge sedan 20 år tillsammans med min man och 2 whippettjejer. Jag promenerar gärna och mycket med dem och jag känner att de håller mig frisk och glad. Vi har 2 vuxna döttrar, en bor i Malmö och en bor kvar i Vellinge.
På fritiden tävlar jag med hund och sjunger Gospel i Gospel Glow i Malmö.