Valet 2022

Valet i Sverige är avgjort. Tack till alla er som valde att lägga er röst på Centerpartiet!

Vi är stolta över att vi står stadigt i våra värderingar och hur vi fört fram vår politik för ett tryggt, grönt och företagsamt Eskilstuna.

sol-has-bg sol-light-text

TACK!

Vi i Centerpartiet är stolta över att vi står stadigt i våra värderingar och hur vi fört fram vår politik för ett tryggt, grönt och företagsamt Eskilstuna. Vi är stolta över vår valrörelse och alla våra medlemmar som har samtalat med väljare från Skiftinge och Årby till Näshulta och Öja.

Tack alla ni som kämpat, ni är fantastiska! Tack alla ni som röstat på oss, vi känner och uppskattar ert starka stöd! Och tack alla ni som under det här året har delat med er av era tankar och idéer om hur vi gör Eskilstuna till en bättre plats för alla. Vi tar med oss allt in i nästa mandatperiod och kommer att fortsätta att bjuda in till dialoger och kloka samtal. För Eskilstunas utmaningar löser vi bäst tillsammans!

Vi kommer fortsätta driva på för att öka jämställdheten och företagsamheten och minska otryggheten och arbetslösheten och stoppa mäns våld mot kvinnor. Och oavsett hur hårt det blåser kommer vi aldrig att sluta kämpa för medmänskligheten!

Delar du våra värderingar och vår politik? Välkommen med ditt engagemang!

Bli medlem

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.