Välkommen Ingrid Jarnryd - ny ledamot i Centerpartiet Lidingös styrelse!

Centerpartiet Lidingö har förmånen att företrädas av kunniga, engagerade och lyhörda medlemmar. En av de som ger uttryck för dessa egenskaper är Ingrid Jarnryd, som från februari är ledamot i Centerpartiet Lidingös styrelse. Här svarar hon på tre frågor om sig själv!

1. Berätta kort om vem du är!
Lidingöbo sedan 17 år tillbaka, men ursprungligen norrbottning. Intresserad av människor, natur och miljö, kultur och samhällsbyggnad.

2. Vad gör du om dagarna när du inte håller på med den lokala politiken?
Jag arbetar i Trafikverket sedan många år och har prövat på olika uppdrag, just nu är det ett stort vägprojekt på Södertörn som gäller. Jag sjunger i Lidingö motettkör, är volontär i Kvinnojouren Kerstin och funktionär i en konstförening med mer än 1000 medlemmar.

3. Varför blev du medlem i Centerpartiet Lidingö?
Lokalpolitiken påverkar vår vardag. Centern utmanar mig till ett lokalt, närodlat engagemang, parat med ett fokus kring miljö och hälsa. Jag vill jobba för ett starkt demokratiskt samhälle där människor utvecklas och bryr sig om varandra.

4. Vad ser du fram emot samt hoppas uppnå i ditt nya uppdrag?
Den snabba utvecklingen mot ett hållbart samhälle och den ökande digitaliseringen, kräver förmåga till omställning. Vi måste bli mycket tuffare att ifrågasätta gamla sanningar, även i lokalpolitiken. Det är dags för maktskifte på Lidingö!