Per möter

Under våren och sommaren har Per Lodenius träffat politiker från riksdag, region och kommun för ett intressant samtal omviktiga politiska frågor. I en inspelad intervju kan du höra och se dessa samtal

Per Möter - Åsa Wärlinder, Patrik Dahl och Jacob Christman, alla kandidater tillkommunfullmäktige

I dagens avsnitt samtalar Per Lodenius med tre av våra toppkandidater till kommunfullmäktige. Det blir samtal om kultur och fritid, gröna näringar, utbildningar, hur det är att vara andra vice ordförande i kommunfullmäktige och lite om vad det innebär att Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde.

Se filmen här

Per möter - Gustav Hemming, regionråd

I dagens specialavsnitt av per möter samtalar Per Lodenius med Gustav Hemming, regionråd. Det blir ett samtal som handlar om skärgård, landsbygd och regionvalet. Centerpartiet Region Stockholm

Se filmen här

Per möter- Sofia Händel och Gunnar Englund, båda kandidater till kommunfullmäktige

I dagens avsnitt av Per Möter samtalar Per med Centerpartiet i Norrtälje kommuns ordförande och ersättare i kommunfullmäktige Gunnar Englund och Sofia Händel från Naturvådsstiftelsen tillika kommunfullmäktigekandidat. Det blir samtal om klimat, grön energi, gröna näringar, mathantverk och hur det är att vara kretsordförande för centerpartiet i Norrtälje kommun.

Se filmen här


Per möter special - Tony Irving

I dagens specialinsatta avsnitt av Per Möter diskuteras ideologi, rätten att vara sig själv, skillnaden mellan tolerans och acceptans och hur det är att starta eget företag.

Det blir ett intressant samtal, häng med!

Se filmen här

Per möter- Anna Eneroth, Tommy Lundqvist och David Säll, alla kandidater till kommunfullmäktige i Norrtälje

I ett inspelat samtal får ni lära känna kandidaterna Anna, Tommy och David och vilka frågor de brinner för.

Bland annat om skola, cykelvägar, U-hus, mototkulturen i Roslagen, energi, vatten- och avlopp och mycket annat.

Se filmen här

Per möter Michaela Haga och Henrik Eriksson, båda toppkandidater till regionfullmäktige i Stockholms län

I ett inspelat samtal får ni höra våra kandidater Michaela och Henrik informera om viktiga valfrågor inför valet till regionfullmäktige (fd landstinget) den 11 september.

Det blir frågor om kollektivtrafik till sjöss och på land, utbyggnad av Roslagsbanan till Rimbo, sjukvård, omsorg, mammografibuss och kultur och mycket mer.

Se filmen här

Per möter - Lovisa Kronsporre, Hanna Stenegren och Aphram Melki, alla tre kandidater till riksdagen för Centerpartiet i Stockholms län

I ett inspelat samtal mellan Per, Lovisa, Hanna och Aphram får ni lära känna riksdagskandidaterna och vilka frågor de vill driva men också intressanta diskussioner om klimat, energi, miljö, integration och vikten av ett aktiv föreningsliv.

Se samtalet/filmen här

Per möter - Alexander Beijermyr, Anna Lasses ochAlireza (Ali) Akhondi.

Alla tre är kandidater för Centerpartiet till riksdagen från Stockholms län.
I ett inspelat samtal mellan Per, Ali, Anna och Alexander får ni höra mer om riksdagskandidaterna och vilka frågor de brinner för. Dessutom diskuteras utanförskap, integration, trygghet och utbildning.

Se samtalet/filmen här

Per möter - Anders W Johnsson, Centerpartiets talesperson för vårdfrågor

I ett inspelat samtal mellan Per Lodenius och Anders W Johnsson kan du få veta mer om Centerpartiets vårdpolitik.
Samtalet berör Primärvården i Sverige i jämförelse med andra länder, det goda exemplet på vård som finns i Norrtälje - Tiohundra.Andra frågor var Pandemin, Psykisk hälsa/ohälsa. Desssutom diskuterades flera andra aktuella frågor som NATO, valet i höst, mammografibuss mm.

Se samtalet/filmen här

Per möter - Ulrika Qarlsson

Per Lodenius möter, Centerpartiets talesperson för frågor om jämställdhet och kvinnors företagande.

Ulrika är Riksdagsledamot från Västra Götalands norra och har uppdaget att vara 1:e vice ordförande i riksdagens EU-nämnd.

Se filmen med samtalet här

Per möter - Martin Ådal

Per Lodenius möter Centerpartiets ekonomipoltisk talesperson i ett samtal om aktuella frågor. Samtalet spelades in.

Se filmen här

Per möter - Daniel Bäckström

Centerpartiets Landsbygdspolitiska och Försvarspolitiska talesperson.
Per Lodenius samtalade med Daniel om dessa två mycket aktuella ämnen.

Se filmen här

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.