Valbudskap för ett ännu bättre Sundbyberg

Här presenterar vi Centerpartiet i Sundbybergs lokala valaffischer. Vi har prioriterat budskap för de frågor som vi tycker är viktigast för att fortsätta göra Sundbyberg ännu bättre.

Vi i Centerpartiet drivs av engagemang och handlingskraft för vårt politiska arbete. Vårt fokus för att göra Sundbyberg ännu bättre är en trygg, trivsam och levande stadsmiljö, en skola där varje barn får lyckas och att stärka våra grönområden. Vi lyfter också fram vikten av en mångfald av kultur och fritidsliv och ett starkt lokalt näringsliv för att göra Sundbyberg ännu bättre.

”Sundbyberg är en fantastisk kommun, men har också utmaningar med många människor på liten yta. Vi i Centerpartiet prioriterar en trygg, trivsam och levande stadsmiljö för alla åldrar, där platser för mänskliga möten och grönområden hela tiden stärks. Våra offentliga miljöer ska ha något att erbjuda till alla oss som bor i vår stad”, säger Stefan Bergström, gruppledare och förstanamn i kommunvalet.

”En lika viktig fråga är en skola där varje barn får lyckas. Vi vill satsa på språkinlärning redan i förskolan och fortsätta den satsningen i grundskolan. Vi vill också höja andelen utbildad personal”, fortsätter Stefan.

Centerpartiet går till val som ett grönt, liberalt parti i mitten av politiken. Vi är ett parti som har lätt att samarbeta och vi har nu suttit i Sundbybergs politiska ledning i tolv år. Det finns fortfarande många saker att göra för ett ännu bättre Sundbyberg och vi siktar på att samarbeta konstruktivt i styret av Sundbyberg också under kommande mandatperiod.

Du kan läsa allt om våra förslag här → http://bit.ly/SBGpolitik