Riksdagsledamot Rickard nordin på besök

Bild på Lars Kallsäby, Madelene Ericsson och Rickard Nordin vid besöket på Kungsörs ridklubb.

Den 22 mars hade Centerpartiet och Kungsör besök av Rickard Nordin, riksdagsledamot och energipolitisk talesperson för Centerpartiet. Företaget Fastighetsklimat i Sverige AB och Kungsörs ridklubb passade vi då på att besöka tillsammans.

Med på besöket var även Lars Kallsäby, näringspolitisk talesperson för Centerpartiet i Västmanland och den som bjudit in Rickard till länet. Under dagen gjorde Rickard även besök i Västerås och Köping.

Värdar för besöket i Kungsör var oppositionsrådet Madelene Ericsson.

Hos Fastighetsklimats kontor i Torpa fick vi en inblick i deras verksamhet och produkter som minskar energiförbrukningen och förlänger livslängden i olika värmesystem. Ett intressant företag som verkligen visar att driva företag med sverigeunik kompetens och produkter behöver inte göras från storstaden.

Hos Ridklubben fick ridskolechefen Stina Holgersson berätta om deras arbete i energiprojektet Swett och Watt och miljövänliga mars. Projekt som ska öka miljömedvetandet i klubben och finna smarta lösningar för att spara energi i deras verksamhet.

Bärgslagsbladet var också med på besöket hos Fastighetsklimat:

C-politiker hos företag i Kungsör

Samtliga bilder tagna av Magnus Nystedt.

Bild på Rickard Nordin (C), Lars Kallsäby (C), Peter Tesarz (Fastighetsklimat) och Madelene Ericsson (C) som inspekterar Fastighetsklimats produkter. Foto: Magnus Nystedt.
Bild på Stina Holgersson som berättar för Rickard Nordin om ridklubben.