Julhälsning till alla medlemmar

2020 började som ett samtalsår, du kan inte ana vad som hände sen…

Det här året har varit något särskilt – partiet satsade stort på samtalsåret 2020 för att föra de politiska samtalen närmare köksbordet igen. Istället fick vi backa, tänka om, nytt och annorlunda.

Med snabb blick kan jag ändå konstatera att våra möten och mötesplatser nog aldrig har varit så nära köksbordet tidigare. Genom de digitala mötesformerna har vi fått nya inblickar i varandras hem och vardag.

Slående för året är ändå vad våra sociala kontakter betyder för vårt välmående. Även om välfärden och mycket har satts på prov under denna pandemi, har ändå gemenskaper och sociala strukturer fått nya innebörder – och prövningen är ännu inte över.

Det som vanligtvis fyller december med gemenskap har i år tagit paus – julmarknaden, gudstjänsten och glöggkvällen som alltid fanns där och som flög förbi utan särskild eftertanke, har nu lämnat ett större tomrum än väntat efter sig.

Hur det ser ut i april nästa år vet vi inte – men vi hoppas att vi då får hälsa välkommen till 2021 års distriktsstämma den 17 april i Surahammar.

Med detta kort vill jag sända er den varmaste julhälsning – och har du ännu inte ringt till dina nära och kära, ta 10 minuter och ring det samtalet. Vi behöver varandra!

God jul och gott nytt år!

Elisabet Sannesjö, distriktsordförande Centerpartiet och Centerkvinnorna i Västmanland