Tjänsten är nu tillsatt - Centerpartiet Västmanland söker en administratör/ombudsman

Är du politiskt intresserad? en person med stark känsla för service, flexibel och med förmåga att lösa knepiga frågeställningar. Delar du centerpartiets värderingar? Då kan du vara rätt person för tjänsten som ombudsman/administratör.

Centerpartiet Distrikt Västmanland, söker en

ADMINISTRATÖR/OMBUDSMAN

Distriktet består av tio kommuner med kretsorganisationer, region Västmanland och syskonorganisationer.

Vi söker en erfaren administrativ kraft med stark känsla för service, flexibilitet och förmåga att lösa allehanda frågor som uppstår inom distriktet. Vi förutsätter att du delar Centerpartiets värderingar.

Du uppskattar både självständighet och samverkan med andra. Du engagerar dig gärna i utvecklingsarbete och att driva verksamhet som stödjer våra mål.

Du trivs med stort eget ansvar och har god social kompetens och samarbetsförmåga. Detta, plus ett stort intresse för samhällsfrågor och Centerpartiets politik och organisation gör att du är den rätta för tjänsten!

Arbetsuppgifter

Som nyckelperson för en väl fungerande verksamhet i distrikt Västmanland är du ett viktigt administrativt och organisatoriskt stöd till distriktets ordförande och styrelseledamöter. Du tar aktiv del av den politiska debatten, både lokalt, regionalt och centralt och håller dig uppdaterad särskilt inom sociala medier. I de administrativa uppgifterna ingår bland annat medlemsadministration, kallelser, protokoll och ekonomihantering.

Kommunikation och sociala kontakter både internt, med medlemmar och förtroendevalda, och externt, med media, organisationer och allmänhet är en viktig del av tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har

  • erfarenhet av att arbeta som administrativt stöd till andra berörda.
  • god kännedom om Centerpartiet och dess organisation
  • goda kunskaper i svenska språket och engelska, både i tal och skrift
  • förmåga att ge service och ser lösningar snarare än problem

Vi söker dig som är noggrann, initiativrik och ansvarstagande. Erfarenhet av politiskt arbete eller förtroendeuppdrag är meriterande liksom utbildning i ledarskap, samhällsvetenskap eller kommunikation samt engagemang inom den ideella sektorn.

Anställning

Tjänsten är en visstidsanställning som följer mandatperioden och avslutas därför sista oktober 2026.

Tjänsten är på 75 % med oreglerad arbetstid. Arbete under kvällar och helger förekommer. Tjänsten kan senare komma att utökas till heltid.

Placering

Tjänsten är placerad på Centerpartiets distriktsorganisation i Västmanland med distriktsexpedition på Lysgränd i Västerås men med hela Västmanland som verksamhetsområde.

Lön Vi tillämpar individuell lönesättning.


Tillträde Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Skriftlig ansökan med CV skickas till Centerpartiet Västmanland, Lysgränd 1, 721 30 Västerås.

eller via mail: vastmanland@centerpartiet.se

Märk ansökan ”Administratör/ombudsman”.

Vi kommer att hantera ansökningarna löpande vartefter de kommer in, så vänta inte med att söka. Din ansökan bör vara inlämnad senast 20 november 2022

Frågor För ytterligare frågor om tjänsten hänvisas till distriktsordförande Elisabet Sannesjö, tel 070-758 74 32

Välkommen med din ansökan!