Haparanda
Centerpartiet lokalt

Janne Lind ny ordförande

 

Vid årsstämma den 17 februari  på Kukkolaforsen medverkade Riksdagsledamot Linda Ylivainio. Hon redovisade bland annat om januariavtalet. Vid stämman valdes Janne Lind till ny ordförande för Centerpartiet Haparanda. Kommunalrådet Sven Tornberg informerade om aktuella frågor i kommunpolitiken.


 

Ett nytt ledarskap för haparanda FRAMÅT

 

Sven tornberg valdes till haparandas nya kommunalråd 

Vid kommunfullmäktige den 19 novenber valdes Centerpartiets Sven Tornberg till nytt kommunalråd i Haparanda. Vi riktar ett stort GRATTIS
till Sven.

Efter valet hade Sven ett anförande där han sa "att vi kan inte luta oss bakåt utan måste sträva efter en rörelse framåt". Här finns massor av områden som behöver en rörelse framåt. Skolan, omsorgen,
näringslivet, landsbygden även kommunens verksamhet och organsiation måste ses över.

Vi riktar även ett stort tack till koalisationspartierna Sjukvårdspartiet, Moderaterna och Kristdemokraterna som gjort det möjligt att få ett nytt ledarskap i kommunen och med det få en rörelse framåt.

 

 

Följ oss på FacebookSenaste nytt från Haparanda

Fler nyheter

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.