Vår politik

Vi vill att varje människa, i varje del av vår kommun, ska kunna utvecklas till sin fulla potential. Grunden i vår politik är alla människors frihet och lika värde. Vi tror på människors förmåga att bestämma över sina liv och skapa sin egen framtid. Det är så vi tillsammans får hela kommunen att växa.
Med jordnära visioner skapar Centerpartiet en grön och trygg vardag där vi ger kraft åt varje människa, tar hand om vår natur och ser företagen blomstra.

Alla ska kunna bestämma över sitt liv genom egna och fria val. Du ska kunna skapa din egen framtid, oavsett var i kommunen du väljer att bo. Tillväxt och nya jobb skapas av företagen och bäst om vi samtidigt tar ansvar för miljön. Utifrån det formar vi vår politik.

  • Vi tror på människors egen förmåga att bestämma över sitt liv
  • Vi vill ha ett jämställt samhälle som ger dig samma möjligheter oavsett kön
  • Vi tror på ny teknik och smarta lösningar för att skola, vård och allmän service ska finnas nära dig och hålla hög kvalité.
  • Vi vill ha mer närproducerade livsmedel.
  • Vi vill att hela kommunen ska leva

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.