Hela kretsstyrelsen omvald på årsmötet

Den 21 februari hölls Centerpartiet i Västerås årsstämma för 2024 i Harakers bygdegård. Och stämman beslutade omval på hela den sittande styrelsen, med ordförande Reidun Andersson i spetsen.

– Jag är väldigt glad och tacksam för att hela styrelsen både ställde upp för omval och fick stämmans förtroende att sitta kvar. Jag ser fram emot att leda styrelsen under året, med fokus på valet till Europaparlamentet och att stötta våra fantastiska kandidater. Det är mycket som står på spel i det här valet, men vår lokala organisation och vårt parti står starkt, säger Reidun Andersson (C), ordförande i Centerpartiet i Västerås.

– Styrelsen har gjort ett utmärkt arbete under 2023 och samtliga ledamöter ställde upp för omval, så det var ett enkelt beslut. Reidun Andersson ledde oss genom valet 2022, där vi gjorde vårt bästa valresultat på 20 år. Det känns oerhört tryggt att ha henne vid rodret även genom valet till Europaparlamentet i juni, säger Lars Kallsäby, sammankallande i valberedningen.

Centerpartiet i Västerås styrelsen består under 2024 av Madelene Martin, Reidun Andersson, Lucas Tunelid, Henrik Eriksson, Veronica Cadei och Ulf Jansson.