Mandatperioden 2018-2022

Hösten 2018 var det landstingsval, i Västerbotten fick vi ett förstärkt förtroende med fler platser i landstingsfullmäktige. Därför ska vi nu göra allt vi kan för att göra verklighet av de punkter vi gick till val på.

sol-has-bg sol-light-text

Nu är mandatperioden 2018-2022 igång. För att du som väljare ska kunna se att vi gör vårt jobb och håller det vi gått till val på kommer vi att låta vår regionala valplattform finnas lättillgänglig här på hemsidan. De punkter som går att läsa under varje rubrik är det vi vill förverkliga i Västerbottens län.

På länkarna här nedan kommer du till de olika kapitlen i vår regionala valplattform.


Den regionala valplattformen finns även att ladda ner på följande länk: Valplattform Västerbotten , 170 kB. (pdf, öppnas i ny flik).

Det finns även ett valprogram för valet inför regionfullmäktige, det finns att ladda ner på följande länk: Centerpartiets valprogram för val till regionfullmäktige 2018 , 11.7 MB. (pdf, öppnas i ny flik)


Vill du se våra valsedlar så finns de här.


Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.