SvalövS KOMMUN

Välkommen till Centerpartiet i Svalövs kommun

Vi vill ge kraft åt varje människa.

Vi Svalövs kommuns Centerparti menar att invånarna i vår kommun är en tillgång och att människor som bor i bygden måste vara delaktiga när vi skapar vår framtid. Beslut ska fattas i samsyn med de som bor i vår kommun, inte över huvudet på dem. För oss i Centerpartiet är medmänsklighet, tolerans och öppenhet en självklarhet. Alla människor har samma rätt och samma värde.

Att man ska kunna bestämma över sitt liv genom egna och fria val är en självklarhet för oss. Du ska kunna skapa Din egen framtid, oavsett var Du väljer att bo. Vi i Centerpartiet vill självklart att vår politik ska prägla kommunens alla delar. Vi vill se förnyelse, valfrihet, ett aktivt näringsliv och framåtanda i hela vår kommun. Centerpolitik förespråkar hållbarhet och att hela kommunen ska leva och utvecklas. Vi vill ha en modern och attraktiv kommun där folk vill bo. Centerpartiet ser kommunens möjligheter och vill ha ett levande samhälle både i tätorter och på landsbygden.

Tror Du på vår politik? Vill Du vara med och utveckla vår kommun? Tror Du på ett grönare samhälle? Vill Du jobba för ett samhälle med demokrati, tolerans och öppenhet? Vill Du försvara den enskilda människans frihet? Tveka då inte att höra av Dig till oss. Att engagera sig politiskt är både spännande, lärorikt och intressant. Vill Du ha roligt tillsammans med andra så gå med i Centerpartiet i Svalövs kommun.


sol-has-bg

Senaste nytt från Svalöv

Fler nyheter

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.