Vårt hjärta slår för hela Uddevalla

Uddevalla ska vara en långsiktigt hållbar och attraktiv kommun. I Centerns Uddevalla värnar vi om en sund kommunal ekonomi och vi prioriterar verksamheterna inom vård, skola och omsorg.

Alla människors lika värde och rättigheter är grunden för Centerpartiets politik. Vi tror på varje människas förmåga att själv forma sin egen framtid. Det är därför vi vill att makt ska finnas så nära människor som möjligt. Vi tror på ett gemensamt ansvar för att ge alla människor möjligheter att förverkliga sina liv och sina drömmar.

Centerpartiet står för att alla människor har samma rättigheter och värde, oavsett ursprung, religion, kön eller sexuella tillhörigheter. Dessa värden har under ett antal år varit självklara för oss i Sverige och i andra länder.

Vi vill bevara vår planet och ekosystemet, som är den långsiktiga grunden för frihet och välfärd. Vi tror på människors rätt att bygga en framtid varhelst de vill bo i vår kommun. Vårt mål är att alla Uddevallabor ska känna trygghet i sina hem, på jobbet och ute i samhället.

sol-has-bg

Kommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  Gå till profilsidan för $userIdentityName
  1000

  Bli medlem i Centerpartiet

  Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.