FÖR HELA ENKÖPING

Vi vill att hela Enköping ska vara en bra kommun att bo,
arbeta och verka i. Alla kommuninvånare ska känna sig trygga, få en bra utbildning, möjlighet att bo och bygga där de behöver, ha en meningsfull fritid och få nödvändig hjälp i alla åldrar.

sol-has-bg

Centerpartiet är ett parti med landsbygdsfokus!

Enköping behöver ett politiskt ledarskap som tar vara på varje människas drivkraft att forma sitt eget liv och få ett jobb, en kommun där småföretagen kan växa sig starkare och där utanförskapet ska minska. Vi tror på en politik som får människor att känna samhörighet. Vi vill driva Enköpings kommun på ett miljömässigt hållbart, ekonomiskt och inkluderande sätt.

Centerpartiet är Enköpings röst för hela kommunen och vi vill arbeta för en rad förändringar. En del hinner vi med under kommande mandatperiod, resten kan ta lite längre tid. Klicka på det område nedan som intresserar dig så får du veta vad vi tycker i just den frågan. Vill du läsa allt vi tycker ska hända i Centerpartiet Enköping kan du läsa vårt handlingsprogram,

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.